Новини

 • 19.02.2018
  За специалисти: курс "Доплерова сонография по време на бременността" в болница Надежда
  Всички Повече
 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

д-р Жени Панайотова

акушер-гинеколог

Здравейте! Моето име е Жени Панайотова и съм родена в гр. Бургас. Мечтата ми от дете е да стана лекар. През годините след много усилия, спечелени битки и инат (присъщ на зодята Овен) се доближих до сбъдването на моята детска мечта.
Завърших медицина през 2007 г. в МУ-София. Започнах специализацията си по Акушерство и Гинекология през 2008 г. във II САГБАЛ “Шейново“ЕАД, където до 2011 г. преминаха едни от най-ползотворните и щастливи години от моето обучение. През 2011 г. заминах на специализация към Фондацията по Фетална Медицина (FMF) в Лондон, Великобритания. Там имах възможността да се запозная и да се докосна до всичко, което прави един прекрасен човек и велик професор - проф. Кипрос Николаидес. Така след 3 години обучение и голяма страст към всичко, което учих, успешно придобих Диплома по Фетална медицина.

През 2014 г. се завърнах в България, където продължих специализацията си към СБАЛАГ “Майчин дом“ и придобих специалност по Акушерство и Гинекология. Междувременно спечелих докторантура към СБАЛАГ “Майчин дом“, по която все още работя.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Дадената ми възможност да специализирам извън България ми показа, че медицината е една непрекъснато развиваща се наука. За да бъде равностоен на лекарите по света, всеки един от нас трябва непрекъсната да чете и да се учи, всеки ден и при всяка дадена му възможност. За да работиш с новостите на всяка една професия, ти трябва на първо място да знаеш, че те съществуват.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да чета криминални романи, когато имам свободно време. Много обичам да готвя, като хоби, но ми остава все по-малко време за това, за съжаление на семейството ми.

Не забравям, че...

За да бъдеш добър лекар, на първо място трябва да си добър и стойностен човек.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Избрах да работя в „Надежда“ заради съвременните възгледи за начина на работа, правилата, наложени в болницата, екипа и отношението към пациентите.

« Обратно в екип