Новини

 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 17.01.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" ОБЯВЯВА СВОБОДНO МЯСТО ЗА ЛЕКАР, СПЕЦИАЛИЗАНТ ПО „АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ“ И ЛЕКАР, СПЕЦИАЛ ...
  Всички Повече
 • 16.01.2020
  ПОЗИЦИЯ НА МБАЛ "НАДЕЖДА" ОТНОСНО ТИРАЖИРАНИ НЕВЕРНИ ТВЪРДЕНИЯ
  Всички Повече
 • 14.01.2020
  СЕДМИЯТ РОЖДЕН ДЕН НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

д-р Спас Игов

анестезиолог

Здравейте! Казвам се Спас Игнатов Игов. Роден съм през 1973 г. в София, на 7-и септември. Целия си живот съм прекарал само в нашата столица, която много харесвам. Средното си образование завърших в софийската математическа гимназия, откъдето ми останаха чудесни спомени и най-вече много добри приятели. Медицинският университет завърших през 1998 г. Почти през цялото си следване съм работил – първо, като санитар в ІV-та хирургия на „Пирогов“, след това в Реанимацията на І-ва хирургия на МБАЛ „Александровска“ и от 1994 г. до 1999 г. в Катедра по анатомия към МУ – София, като препаратор, а след това за много кратко време и като асистент. Но определено преподавателската професия не беше за мен.
Обичам динамиката и общуването с хора, тази моя обич и късметът ми помогнаха да стана анестезиолог-реаниматор. Много харесвам професията си. От 1999 г. до 2012 г. съм работил като анестезиолог в ПСАГБАЛ „Св.София“ (бившата „Тина Киркова“). Там успях да взема и специалност, въпреки че винаги съм бягал от ученето (просто не мога да стоя дълго време на едно място). Също така там се срещнах с един голям ЧОВЕК (като се замисля не само един) и станах и аз от малко човек.
От 2002 г. се занимавам и с дела, като вещо лице към софийски градски съд.
Държа на приятелството и откровеността и вярвам в тях. Ненавиждам предателството. Разведен съм, но живея с един голям сладур на 3 години.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Интересно? Защото ние работим с хора за хората.
Интересите и хобитата са част от мен - обичам природата и използвам всеки един свободен момент да съм на някое диво място без тълпи около мен. Може би така „презареждам“. Обичам лова и риболова. Чета несериозна литература, като Тери Гудкайн, Джек Лондон, Рейман Фийст, Робърт Джордан, Джордж Р. Р. Мартин, Лоис Макмастър Бюджолд, Джеймс Клавел, Стивън Кинг, Брандън Сандерсън и др.
Падам си по тежката музика - Deep Purple, Metallica, System of a Down, Haggard, Rammstein, Faith No More и др.

Не забравям, че...

...всички сме пръст и по-важно от децата (нашето настояще и бъдеще) просто няма.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Заради един раздавач на Надежда, защото обичам децата и професията си. И защото вярвам, че можем да сме по-добри от останалите.

« Обратно в екип