Новини

 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече
 • 29.01.2018
  Профилактични прегледи за рак на гърдата на символична цена в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

д-р Спас Игов

анестезиолог

Здравейте! Казвам се Спас Игнатов Игов. Роден съм през 1973 г. в София, на 7-и септември. Целия си живот съм прекарал само в нашата столица, която много харесвам. Средното си образование завърших в софийската математическа гимназия, откъдето ми останаха чудесни спомени и най-вече много добри приятели. Медицинският университет завърших през 1998 г. Почти през цялото си следване съм работил – първо, като санитар в ІV-та хирургия на „Пирогов“, след това в Реанимацията на І-ва хирургия на МБАЛ „Александровска“ и от 1994 г. до 1999 г. в Катедра по анатомия към МУ – София, като препаратор, а след това за много кратко време и като асистент. Но определено преподавателската професия не беше за мен.
Обичам динамиката и общуването с хора, тази моя обич и късметът ми помогнаха да стана анестезиолог-реаниматор. Много харесвам професията си. От 1999 г. до 2012 г. съм работил като анестезиолог в ПСАГБАЛ „Св.София“ (бившата „Тина Киркова“). Там успях да взема и специалност, въпреки че винаги съм бягал от ученето (просто не мога да стоя дълго време на едно място). Също така там се срещнах с един голям ЧОВЕК (като се замисля не само един) и станах и аз от малко човек.
От 2002 г. се занимавам и с дела, като вещо лице към софийски градски съд.
Държа на приятелството и откровеността и вярвам в тях. Ненавиждам предателството. Разведен съм, но живея с един голям сладур на 3 години.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Интересно? Защото ние работим с хора за хората.
Интересите и хобитата са част от мен - обичам природата и използвам всеки един свободен момент да съм на някое диво място без тълпи около мен. Може би така „презареждам“. Обичам лова и риболова. Чета несериозна литература, като Тери Гудкайн, Джек Лондон, Рейман Фийст, Робърт Джордан, Джордж Р. Р. Мартин, Лоис Макмастър Бюджолд, Джеймс Клавел, Стивън Кинг, Брандън Сандерсън и др.
Падам си по тежката музика - Deep Purple, Metallica, System of a Down, Haggard, Rammstein, Faith No More и др.

Не забравям, че...

...всички сме пръст и по-важно от децата (нашето настояще и бъдеще) просто няма.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Заради един раздавач на Надежда, защото обичам децата и професията си. И защото вярвам, че можем да сме по-добри от останалите.

« Обратно в екип