Новини

 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече
 • 29.01.2018
  Профилактични прегледи за рак на гърдата на символична цена в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

д-р Настя Балаценко

образна диагностика

Здравейте,


Казвам се Настя Ненова Ненова-Балаценко. Родена съм през 1957 г. в София в семейството на лекар и на рентгенова лаборантка. Завършила съм 35-та гимназия в гр. София. Реших да стана лекар, въпреки че баща ми се опитваше де ме разубеди. Завършила съм МА-София. След дипломирането си заедно със съпруга ми, също лекар, бяхме разпределени в гр. Козлодуй, където предстоеше да се откриe рентгеново отделение (така и не го дочаках). Докато работих в Бърза помощ там, започнах да специализирам образна диагностика. После за около две години бях в рентгеновото отделение в гр. Пирдоп, а след това във Втора градска болница в гр.София. И така навъртях над 20 години стаж в тази област. Специализирала съм конвенционална рентгенология, ултразвукова диагностика, диагностика на заболяванията на млечната жлеза, компютърна томография.
Семейна съм, с един син и с малък внук.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Смятам, че всеки лекар, независимо от опита трябва непрекъснато да учи, да усвоява нови техники и методики, за да бъде в крак с все по-динамично развиващата се медицина, за да е полезен на своите пациенти, да има самочувствието на специалист и да бъде в помощ на колегите си.

Интереси, хоби, свободно време:

В свободното си време обичам да се срещам с близки и приятели, да пътувам, да бъда сред природата, да чета, да глезя котката си и ....дано някой ден имам време за всичко.

Никога не забравям...да не се самозабравям.

Защо избрах да работя в "Надежда":

В МБАЛ "Надежда" ме привлече доброто име на екипа на д-р Стаменов, качествата на колегите, с които ще работя пряко, модерната техника, с която е оборудвана болницата и надеждата, че ще мога да работя пълноценно и достойно. А и може би малко наивно все още вярвам в приказките на Джани Родари, вярвам, че могат да се случват хубави неща, и всеки трябва да сподели частица от своята вяра и надежда с другите.

« Обратно в екип