Новини

 • 14.03.2018
  Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна
  Всички Повече
 • 14.03.2018
  Бебетата на "Надежда"
  Всички Повече
 • 13.03.2018
  Най-много бебета ин витро в България за 2017 г. са родени благодарение на екипа на ин витро център „Надежда“
  Всички Повече
 • 09.03.2018
  Предай нататък! Кампанията ни "За буквите и мечтите" продължава
  Всички Повече
 • 08.03.2018
  Д-р Чачева и д-р Михова в предаването "Радиоприемница" на БНР
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

д-р Красина Личева

акушер-гинеколог

Запишете час »

Здравейте, бъдещи майки!

Аз съм д-р Красина Личева. Имах прекрасно детство във все още спокойната и по-безлюдна тогава столица. Сякаш медицината ми е заложена от самото раждане - наред със скачането на ластик и колелото, като дете много обичах да помагам и да лекувам. Превръщах балкона ни в импровизирана болница, носейки у дома ранени или гладни улични животни. Грижех се и за моите приятели - превързвах ожулени колене, промивах с одеколон порезни рани, вадех трънчета и кърлежи. С трепет посещавах уникалната за времето си Руска книжарница, откъдето черпех медицинска информация. Основното си образование завърших в спортно училище - в класа по лека атлетика. Бях най-добра в бягането с препятствия. И днес, вече пораснала, все така уверено преодолявам трудностите и постигам целите си.

След получената диплома от паралелка с профил "Разширено изучаване на билогия и химия" на 18-та столична гимназия без колебание се насочих да следвам медицина в Медицинския университет в София. В студентските си години, наред с килограмите учебници, които прочетох, се омъжих и станах майка. Двете ми бременности бяха достойни да се опишат в учебник по акушерство. Като добавим динамиката на тази специалност, отговорността и великата емоция при добре свършена работа – това бе моят избор. От 2009 г. съм дипломиран акушер-гинеколог в „Майчин дом”, София.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Ако трябва да напиша защо са нужни иновациите в нашата професия, ще кажа една азбучна истина, известна на всеки колега: лекарят се учи цял живот!

Интереси, хоби, свободно време:

Професия и хоби за мен са едно! Извън болницата съм майка, съпруга, дъщеря, пътешественик , любител на спорта...

Не забравям, че...

НЕ ЗАБРАВЯМ, ЧЕ НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

Защо избрах да работя в "Надежда":

Избрах да работя в МБАЛ „Надежда”, защото съм непоправим оптимист и ще дам всичко от себе си надеждата на всяка от вас да се превърне в реалност!

« Обратно в екип