Новини

 • 08.12.2019
  МЛАДИТЕ НАДЕЖДИ НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 06.12.2019
  ЗАПОЧНАХА ДНИТЕ НА ДОНОРСТВОТО
  Всички Повече
 • 03.12.2019
  РАБОТЕН ГРАФИК НА БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" В ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ
  Всички Повече
 • 27.11.2019
  БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ОТ УЧЕНИЦИТЕ ОТ ПГ “П. К. ЯВОРОВ“ - ГР. ПЕТРИЧ
  Всички Повече
 • 20.11.2019
  ТРИ БЕЗПЛАТНИ ИН ВИТРО ПРОЦЕДУРИ С ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА, ТРИ БЕЗПЛАТНИ ПАКЕТА „РАЖДАНЕ“ И ОЩЕ КОЛЕДНИ ЧУДЕСА В ...
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

д-р Георги Стаменов

Ръководител на МЦ "Надежда репродуктив"

В една стара приказка, коварна принцеса задавала гатанки на бъдещите си женихи и който не отговoрел, се прощавал с главата си – „Какво изпълва постоянно сърцето на човека?”. Отговор – „НАДЕЖДАТА”.
Казвам се Георги – обикновен раздавач на НАДЕЖДА.

Приятно ми е - Георги Стаменов, роден през 1970, в мразовит и снежен декември, в столицата София. Израстнал съм в нея. Родителите ми бяха инженери, не съм потомствен лекар. Завърших средно образование в 7-мо столично училище. Бях зубрач, имах много шестици и четях много. Взех медал, който и днес не знам къде е. Останаха ми само книгите и спомените от онези дни. Още тогава реших да ставам доктор. Приеха ме. Казарма.
Медицински университет. Във втори курс реших, че искам да съм гинеколог, а в трети - вече се насочих към репродуктивната ендокринология. Работих през цялото си следване като санитар в родилна зала на „Майчин дом”. Това бяха много поучителни, научителни и незабравими весели години.
Специализирах акушерство и гинекология - пак там в „Майчин дом”. На ин витро се учих и работех в центъра на д-р Йосиф Димитров.
Преди 7 години, на 1 август 2005 г., основахме нашето Магазинче за подаряване на Надежда и го поместихме в клиника „Малинов”. Така бързо мина това време, но колко незабравими емоции! През 2013 г., на 13 януари, отвори врати и нашата болница "Надежда".
Женен. Три дъщери, котарак и заек - от мъжки пол и двамата.
Стига толкова биография!

Обичам – пациентите си, семейството, приятелите, високите сини върхове, необятното синьо море, дъжда, зимата, изгревите, залезите, звездите, усмивките, динята, червеното вино, Рей Бредбъри, Ричард Бах, Филип Марлоу, Мечо Пух, Малкия принц, Остап Бендер, глухарчетата и вятъра. Усмивките сутрин.
Не обичам – предателството, подлярството, злобния смях, пречупените криле, агресията, увехнали цветя, силното говорене, сладкото зеле, ситостта, черните мълнии, горещините, безсънието, безнадеждната литература и музика – да не изброявам. Лошите миризми, лошото готвене и лошото говорене.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Няма как всичко хубаво да се случва извън нашата малка България. Ние трябва да сме по-добри. Убеден съм, че можем, защото го показваме непрекъснато. Правим всичко възможно, за да дадем на хората, които са ни се доверили, най-доброто и най-новото. Непрекъснато добавяме наши разработки към всичко, което научаваме по света. И най-важното - не забравяме, че за да бъдем добри лекари, трябва да сме добри човеци и да проявяваваме много търпение, лично внимание и любов към всичко, с което се захващаме.

Интереси, хоби, свободно време:

Ау, май нямам такова...

Не забравям, че...

 • Не можеш да накараш някой да те обича. Можеш само да бъдеш някой, който може да бъде обичан. Останалото зависи от другия.
 • Отнема много време да станеш човека, който искаш да бъдеш.
 • Трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
 • Трябва да прощавам.
 • Преди разсъмване е най-тъмно.
 • ...ви обичам с цялото си сърце!

Защо избрах да работя в "Надежда":

Раздаването на Надежда е смисълът на целия ми живот.

« Обратно в екип