Новини

 • 18.02.2020
  БОЛНИЦА "НАДЕЖДА" УДЪЛЖАВА СРОКА ЗА ПОДАВАНЕ НА ДОКУМЕНТИ ЗА СПЕЦИАЛИЗАНТИ ПО АГ И АНЕСТЕЗИОЛОГИЯ И ИНТЕНЗИВНО ...
  Всички Повече
 • 24.01.2020
  Ограничения в работата на "МБАЛ"Надежда" по повод обявената грипна епидемия за територита на София-град от 27. ...
  Всички Повече
 • 22.01.2020
  БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ С Д-Р СТАМЕНОВ НА МЕДИЦИНСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ЦЮРИХ, ШВЕЙЦАРИЯ
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  Седем лица на акушерката
  Всички Повече
 • 21.01.2020
  БУРЯ ОТ ЕМОЦИИ НА БАБИНДЕН В "НАДЕЖДА"
  Всички Повече

В човека само две неща не остаряват: очите и мечтите....

Ако можеш да погледнеш през очите на другия, ще можеш да видиш и мечтите му!

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

д-р Димитър Цветков

акушер-гинеколог

Здравейте!

Казвам се Димитър Цветков или Митко Цветков, както обикновено се представям. Роден съм в една дъждовна вечер на красивия месец май през 1978 г., в малкия и оттогава все по-намаляващ град на китния Северозапад - Видин. Средното си образование завърших в Природо–математическата гимназия „Екзарх Антим I“ в родния си град, където за първи път разбрах от моите учители какво означава да се бориш, да имаш собствено мнение, което да отстояваш, да мечтаеш... Учих с профил „Биология“, тъй като негласно беше решено, за радост на родителите ми – здравни работници, че ще ставам доктор.

Последваха медицина в Плевен, казарма, медицински представител във фармацевтична фирма в Северозапада, специализация по Акушерство и гинекология отново в Плевен, работа в чужбина като акушер–гинеколог... Нормална кариера за млад лекар с амбиции, който си няма „вуйчо владика“.

Всъщност аз исках да ставам ортопед, но когато по една добра случайност се докоснах до акушерството и гинекологията, разбрах колко интерeсна и необятна е тази наука. Наистина жената е една вселена...

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Като типичен представител на зодия Близнаци новото за мен винаги е било предизвикателство, което съм търсил. И колкото по-заплетено и сложно, толкова по-инересно. До следващата новост... А медицината е една благодатна в това отношение област.

Интереси, хоби, свободно време:

Обичам да пътувам – много, навсякъде, винаги. Малкото свободно време, което ми остава, се опитвам да отделя за семейството си.

Не забравям, че...

На мястото на всяка пациентка може да са майка ми, жена ми или дъщеря ми – винаги се стремя да дам най-доброто от себе си, като отношение, знание и опит. Може би затова едно новородено бебе може да ме просълзи...

Защо избрах да работя в "Надежда":

Искам да дам най-доброто от себе си тук, в България. А какво по-хубаво от това да си част от МБАЛ „Надежда“, да си част от най-доброто сред най-добрите!

« Обратно в екип