Новини

 • 19.03.2019
  Д-р Тихомир Тотев, акушер-гинеколог и онколог вече част от екипа на Надежда.
  Всички Повече
 • 18.03.2019
  Филмът "В утробата" на bTV Репортерите, повдига завесата
  Всички Повече
 • 15.03.2019
  Училище "Майка навреме": Ендометриозата - жълтата подводница
  Всички Повече
 • 11.03.2019
  Нов лекар в сектор „Пренатална диагностика и терапия“. Д-р Ивайла Патрикова избира болница „Надежда“ след 18 у ...
  Всички Повече
 • 08.03.2019
  "Питай Надежда" за замразяването и съхранението на яйцеклетки
  Всички Повече

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Даниела Стоянова

медицински секретар

Родена съм в гр. София в далечната 1962 г. С доста дълъг трудов стаж съм, но не и с често сменяне на работното място. Имам 20 години опит в системата на здравеопазването и 10 години в електронно-изчислителен център. Това допринесе за оформянето ми на специалист в системата на болничната документация.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Това само по себе си е важно за мен, защото в естеството на работата ми трябва да съм "в час" с изискванията на институциите.

Интереси, хоби, свободно време:

Пътуване, пътуване, пътуване - кола, влак, рейс или самолет. Няма нищо по-хубаво от опознаване на непознати места. А най-голямо удоволствие за мен е да съм сред природата.

Не забравям, че...

съм човек и нищо човешко не ми е чуждо. Обичам хората и се стремя и те да ме обичат.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Самото име "Надежда" дава отговор на това. Да работя в "Надежда", за да има Надежда - няма нищо по-хубаво от това.

« Обратно в екип