Новини

 • 07.04.2020
  Седем послания за 7 април от сърце! Честит празник, колеги!
  Всички Повече
 • 06.04.2020
  Мерки за безопасност в МБАЛ Надежда, в условията на Covid-19
  Всички Повече
 • 02.04.2020
  ПО-СТРОГИ ПРЕДОХРАНИТЕЛНИ МЕРКИ В МБАЛ "НАДЕЖДА"
  Всички Повече
 • 02.04.2020
  МЕРКИ ЗА СИГУРНОСТ ПРИ РАЖДАНЕ И ПРЕСТОЙ В МБАЛ „НАДЕЖДА“ В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ
  Всички Повече
 • 26.03.2020
  ИНТЕРВЮ НА Д-Р КРИСТИНА ЧАЧЕВА ЗА NOVA: Няма данни COVID-19 да се предава от бременна жена на плода
  Всички Повече

Боряна Миховска

акушерка

Родена съм в гр. Троян. През 1974 г. завърших специалност "Акушерство" в Институт за акушерки, санитарни инспектори и рехабилитатори" - гр. София.

От 1976 г. работя по специалността си, като последното ми работно място е в болница "Шейново". От 2013 г. работя в стерилизация на МБАЛ "Надежда", след като съм завършила допълнителни курсове за придобиване на квалификация - стерилизатор.

Не забравям, че...

Чувстам се щастлива за това, че в края на трудовия си път имам изключително рядката възможност да дам своя дял в най-голямото чудо на природата - зачеването на човешкия живот. Мисълта и осъзнаването на този факт ме прави мотивирана да върша работата си с отговорност и удовлетворение. Наличието на най-новата техника в областта на стерилизацията и перфектните условия, в които работя, допринасят още повече за отличния краен резултат в работата на болницата като цяло.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Чувствам се щастлива за това, че в края на трудовия си път имам изключително рядката възможност да дам своя дял в най-голямото чудо на природата - зачеването на човешкия живот. Мисълта и осъзнаването на този факт ме прави мотивирана да върша работата си с отговорност и удовлетворение. Наличието на най-новата техника в областта на стерилизацията и перфектните условия, в които работя, допринасят още повече за отличния краен резултат в работата на болницата като цяло.

« Обратно в екип