Новини

 • 13.02.2018
  Безплатни гинекологични прегледи за диагностика на хронична тазова болка
  Всички Повече
 • 12.02.2018
  Д-р Стаменов изнесе лекция за Училище "Майка навреме" - Задругата на яйцеклетката
  Всички Повече
 • 11.02.2018
  Новото преработено издание на учебника по Медицинска онкология беше представено на 9 февруари в МБАЛ „Надежда“
  Всички Повече
 • 05.02.2018
  Отмяна на ограниченията в болница "Надежда", въведени заради грипната епидемия в гр. София
  Всички Повече
 • 29.01.2018
  Профилактични прегледи за рак на гърдата на символична цена в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече

Консултация с диетолог в болница Надежда

Всяка сряда от 14:00 до 19:30 ч.в МБАЛ "Надежда" ще консултира проф. д-р Стефка Петрова - един от водещите специалисти по Хранене и диететика. Проф. д-р Стефка Петрова ще е на разположение на пациенти от различни възрастови групи – деца и възрастни, по всички здравни проблеми, които могат да бъдат повлияни от подобряване на храненето, елиминиране на хранителните дефицити и подходящо намаляване или увеличаване на телесното тегло.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

"Надеждата за дете" - д-р Георги Стаменов

"Тази книга е моето обяснение в любов към всички онези от вас, на които помогнахме и които продължават да се борят с проблема безплодие. Тази книга е родена от дългите часове работа с тези смели хора, посветили живота си на ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ЗА ДЕТЕ, и точно тези хора аз смятам за свои съавтори...
Тази книга е книга за НАДЕЖДАТА. Тази книга ще ви хареса, сигурен съм!"

Вижте още »

Петя Казанджиева

медицински секретар

Родена съм на 10.03.1959 г. в София. Омъжена съм. Съпругът ми е лекар. Имам две деца – син на 28 г и дъщеря на 24 г. Имам висше образование. По професия съм медицинска сестра. Работила съм последователно в Александровска болница, Медико-стоматологичен център „Медик“, в Пирогов и I специализирана АГ болница „Св.София“.

През 2007 г. се дипломирах в Медицински Университет – София с квалификационна степен „бакалавър“, със специалност „Ръководител на здравни грижи и преподавател по медицинска практика“.

От две години работя в болница „Надежда“ в неонатологично отделение, като мед. секретар.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Живеем във века на информатиката и високите технологии във всяка една сфера. Новостите понякога ни изпреварват и ни е трудно да ги догоним. Както във всяка една професия, така и в областта на медицината, а може би най-вече там, специалистите трябва непрекъснато да се усъвършенстват и да са „в крак“ с новостите, за да бъдат максимално полезни на хората, поверили им своето здраве.

Интереси, хоби, свободно време:

Интересите ми са свързани с изкуството: изобразително изкуство, поезия, литература.

Хоби: пиша стихове.

В свободното си време чета художествена и езотерична литература, слушам музика, релаксирам сред природата.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Да работя в „Надежда“ ме покани Д-р Стоичкова - началник на Неонатологично отделение. Д-р Стоичкова, повечето от лекарите и акушерките в отделението са колеги, с които съм работила и преди. Това са специалисти с висока квалификация, отдадени на работата си, които полагат денонощно грижи за новородените с много любов и всеотдайност. За мене е чест да бъда член на този екип.

На второ, но не по значимост място избрах да работя тук заради самата болница. „Надежда“ изцяло отговаря на името си. Тя дарява надежди на своите пациенти, нещо повече – тя реализира мечтите им.

« Обратно в екип