Новини

 • 14.09.2018
  Близнаци се родиха по естествен път на 11 септември в „Надежда“
  Всички Повече
 • 04.09.2018
  Болница "Надежда" обявява свободнo място за лекар специализант за специалност „Акушерство и гинекология“
  Всички Повече
 • 04.09.2018
  Нов лекар в отбора на „Надежда“. Д-р Диана Атанасова - специалист невролог ще консултира от 18 септември в наш ...
  Всички Повече
 • 31.08.2018
  Закрива се спешната телефонна линия на ин витро сектора в МБАЛ "Надежда"
  Всички Повече
 • 28.08.2018
  Бебе, родено в 25 г.с., беше спасено в болница "Надежда"
  Всички Повече

Отделение "Неонатология" в "Надежда" - какво е важно да знаем

Д-р Детелина Стоичкова, ръководител на отделение "Неонатология" и доказан специалист с богат дългогодишен опит в грижата за най-малките пациенти - новородените, разказва защо отделението е с най-високото -III ниво на компетентност,и какъв е алгоритъмът на работа в него.

Вижте още »

Утре!

Вярвайте в утрешния ден, защото най-хубавото предстои.

Видео:NMedia

Вижте още »

Болница "Надежда" става клинична база за обучение на Медицински университет – Варна

МБАЛ „Надежда” става учебна база на МУ - Варна за лекари специализанти по Акушерство и гинекология, Медицинска онкология, Неонатология и Здравни грижи, както и за обучение на акушерки.

Предпочитан университет за студенти от 44 държави по света, МУ-Варна си партнира с 82 международни партньори от 5 континента. От 1961 г. до днес над 50 000 възпитаници на университета живеят и работят в над 40 държави по света.

Вижте още »

Училище за бъдещи родители

Да си родител означава да си в плен на най - истинската обич на Земята... обич, за която трябва да се грижиш. Първата крачка в тази грижа направи при нас. Разбери повече за раждането, за кърменето на новороденото, за това как да дадеш най-доброто от себе си на своето мъничко бебе вкъщи. Ела на училище за бременни в болница „Надежда“ - мястото, където се ражда Живота, ражда се нашата голяма НАДЕЖДА.

Вижте още »

Раждането! Най-съкровения миг

В МБАЛ Надежда ще намерите единствено по рода си родилно отделение у нас, съчетаващо сигурността на голям екип специалисти с богат опит, и свободата сами да определяте в максимално широки граници начина, по който да протече вашето раждане.

Родилно отделение Нормално раждане Планово секцио Списък за родилното Престой след раждането За стволовите клетки Снимки послеродова клиника Снимки родилни зали

Карта на болница Надежда

Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения в нашата болница за женско здраве „Надежда“.

Вижте още »

Петя Казанджиева

медицински секретар

Родена съм на 10.03.1959 г. в София. Омъжена съм. Съпругът ми е лекар. Имам две деца – син на 28 г и дъщеря на 24 г. Имам висше образование. По професия съм медицинска сестра. Работила съм последователно в Александровска болница, Медико-стоматологичен център „Медик“, в Пирогов и I специализирана АГ болница „Св.София“.

През 2007 г. се дипломирах в Медицински Университет – София с квалификационна степен „бакалавър“, със специалност „Ръководител на здравни грижи и преподавател по медицинска практика“.

От две години работя в болница „Надежда“ в неонатологично отделение, като мед. секретар.

Защо се налага непрекъснато да съм "в час" с новостите в професията ни?

Живеем във века на информатиката и високите технологии във всяка една сфера. Новостите понякога ни изпреварват и ни е трудно да ги догоним. Както във всяка една професия, така и в областта на медицината, а може би най-вече там, специалистите трябва непрекъснато да се усъвършенстват и да са „в крак“ с новостите, за да бъдат максимално полезни на хората, поверили им своето здраве.

Интереси, хоби, свободно време:

Интересите ми са свързани с изкуството: изобразително изкуство, поезия, литература.

Хоби: пиша стихове.

В свободното си време чета художествена и езотерична литература, слушам музика, релаксирам сред природата.

Защо избрах да работя в "Надежда":

Да работя в „Надежда“ ме покани Д-р Стоичкова - началник на Неонатологично отделение. Д-р Стоичкова, повечето от лекарите и акушерките в отделението са колеги, с които съм работила и преди. Това са специалисти с висока квалификация, отдадени на работата си, които полагат денонощно грижи за новородените с много любов и всеотдайност. За мене е чест да бъда член на този екип.

На второ, но не по значимост място избрах да работя тук заради самата болница. „Надежда“ изцяло отговаря на името си. Тя дарява надежди на своите пациенти, нещо повече – тя реализира мечтите им.

« Обратно в екип