Новини

 • 11.01.2017
  Болница "Надежда" става на 4 години. 13 януари от 13:00 ч. Очакваме ви.
  Всички Повече
 • 06.01.2017
  Християна - бебето, спасено след уникална вътреутробна операция на белия дроб, стана на годинка
  Всички Повече
 • 04.01.2017
  Болница "Надежда" празнува своя рожден ден. Очакваме ви на 13 януари.
  Всички Повече
 • 03.01.2017
  Водещ специалист по пластико-възстановителна и естетична хирургия в болница „Надежда“
  Всички Повече
 • 01.01.2017
  1823 бебета се родиха в болница "Надежда" за 2016 година
  Всички Повече

Какво трябва да знаем за профилактиката на рака на гърдата

Кампанията "Розовата Коледа на Надежда" продължава до края на м. януари. Вижте какви са препоръките на нашите специалисти за профилактиката на това заболяване и какво трябва да имаме предвид, когато планираме своя профилактичен преглед.

Вижте още »

Кандидатствайте за безплатен преглед в кампанията "Розовата Коледа", като изпратите онлайн заявката си чрез формата за регистрация

В рамките на благотворителната инициатива "Розовата Коледа" в болница „Надежда” се набират средства за осигуряване на безплатни профилактични прегледи на гърдата за жени до 40-годишна възраст. Условията за кандидатстване са да сте до 40 години (включително) и да отговаряте поне на едно от следните изисквания: вижте.

Три вдъхновяващи дами в подкрепа на Розовата Коледа Розовата Коледа на Надеждата срещу рака на гърдата
Вижте още »

Съдова диагностика и миниинвазивно лечение на разширени вени

Отвори врати секторът по съдова диагностика и миниинвазивно лечение на разширени вени към МБАЛ „Надежда“.Той е създаден в отговор на изключително високия процент на съдова заболеваемост в нашата страна.

Вижте още »

Една от тайните на успеха в "Надежда" е това, че напълно осъзнаваме колко е важна екипната работа за всеки отделен медицински случай. Днес, с напредъка на медицинската наука, не съществува такова понятие като истински универсален лекар, който в същото време да е способен да обхване в детайл всяко медицинско направление.

В грижата за вас си помагаме взаимно - с лекари от различни специалности, които заедно да разплетат всеки индивидуален случай.

Не на последно място техните знания и умения са на ваше разположение и в часове за свободен прием - когато имате нужда да получите консултация и преглед от специалист.

В този раздел на сайта ние поетапно ще ви представяме лекарите специалисти от екипа ни, които са на ваше разположение за консултации и прегледи.

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница:

Още полезна информация

Консултация с онкодерматолог

В МБАЛ "Надежда" функционира експертен консултативен център за диагностика и лечение на кожните тумори.Прегледи: понеделник и четвъртък от 14.30 ч., при доц. Красимир Киров, водещ специалист в областта на онкодерматологията.

Вижте повече »

Вътрешни болести

Консултативен кабинет №13 - „Вътрешни болести и гастроентерология" е разположен на партерен етаж на болница „Надежда“ в дясно крило от Централния вход. На разположение на пациентите на „Надежда“ е д-р Валентина Петрова, специалист „Вътрешни болести и гастроентерология“

Вижте повече »

Ангилогия - Съдова медицина

Основен акцент в работата ни са както диагностиката и миниинвазивното (по-известно като „безкръвно“) лечение на разширени вени, така и диагностиката и профилактиката на периферните артериални заболявания.

Вижте повече »

Консултация с уролог, андролог

Кабинет Урология и андрология се намира на партерен етаж на болницата, каб. №12 (до андрологична лаборатория). В него се извършват консултативни прегледи, следоперативни превръзки, ехография, както и разглеждане на документи за издаване на експертно становище.

Вижте повече »

Консултация с хирург

Хернии на предна коремна стена, следоперативни хернии, доброкачествени и злокачествени заболявания на млечната жлеза, миниинвазивна хирургия на хемороиди - THD, заболявания на аналната област, хирургия на тънки и дебели черва, апендицити, дермоидни кисти и перианални фистули.

Вижте повече »

Фетална/неонатална кардиология

Съвременната медицина позволява диагностициране на голяма част от аномалиите на плода по време на вътреутробното развитие. Най-честите вродени аномалии са вродените сърдечни малформации (ВСМ) . Установяването им по време на бременността става чрез фетална ехокардиография (ФЕ).

Вижте повече »

Педиатричен кабинет - детски болести

Педиатричният кабинет на болница „Надежда“ се намира на партерен етаж до залата за изписване на бебета. В кабинета, след предварително записване на час, педиатри и неонатолози от Неонатологично отделение, както и външен консултант провеждат прегледи по график.

Вижте повече »

Емоционален консултант. Консултация с психолог

Към кабинета функционира психодиагностична лаборатория, използваща адаптирани методики за изследване на депресия, тревожност, стрес, агресия и др., пряко корелиращи с медицинското лечение. Изследва се и социален спектър: мотивация, професионална ориентация, потребност от одобрение и мн. др.

Вижте повече »

Акупунктура и ин витро

Редица проучвания в САЩ и Европа показаха повишаване на успеваемостта на репродуктивните технологии ( ин витро ) в комбинция с акупунктурна терапия. В следствие на това и използването й при ембрионален трансфер стана рутинна практика в световен мащаб.

Вижте повече »

Кабинет по кърмене

Кабинетът по кърмене към МБАЛ за женско здраве Надежда е още една стъпка към доизграждането на образа на иновативна и различна болница. Кабинетът предоставя на майките помощ и подкрепа за кърмене и хранене на бебето.

Вижте повече »