Новини

 • 11.01.2017
  Болница "Надежда" става на 4 години. 13 януари от 13:00 ч. Очакваме ви.
  Всички Повече
 • 06.01.2017
  Християна - бебето, спасено след уникална вътреутробна операция на белия дроб, стана на годинка
  Всички Повече
 • 04.01.2017
  Болница "Надежда" празнува своя рожден ден. Очакваме ви на 13 януари.
  Всички Повече
 • 03.01.2017
  Водещ специалист по пластико-възстановителна и естетична хирургия в болница „Надежда“
  Всички Повече
 • 01.01.2017
  1823 бебета се родиха в болница "Надежда" за 2016 година
  Всички Повече

Какво трябва да знаем за профилактиката на рака на гърдата

Кампанията "Розовата Коледа на Надежда" продължава до края на м. януари. Вижте какви са препоръките на нашите специалисти за профилактиката на това заболяване и какво трябва да имаме предвид, когато планираме своя профилактичен преглед.

Вижте още »

БЕЗПЛАТНО ВТОРО МНЕНИЕ

В болница „Надежда“ може да потърсите и получите безплатно второ мнение от нашите специалисти. Вашите въпроси към лекарите от сектор асистирана репродукция, обща гинекология, онкогинекология, хирургия, анестезиология, образна диагностика, пренатална диагностика, неонатология, педиатрия, андрология и урология изпращайте на имейл:

Вижте още »

Съдова диагностика и миниинвазивно лечение на разширени вени

Отвори врати секторът по съдова диагностика и миниинвазивно лечение на разширени вени към МБАЛ „Надежда“.Той е създаден в отговор на изключително високия процент на съдова заболеваемост в нашата страна.

Вижте още »

Добре дошли,

За нас е чест, да Ви посрещнем в болница за женско здраве "Надежда"!

Когато дойдете в "Надежда"

След като имате час за преглед в МБАЛ за женско здраве „Надежда“, в болничната информационна система е отразена датата и времето на Вашето посещение при нас.

Когато дойдете в „Надежда“ е необходимо да се регистрирате на един от четирите сектора на Регистратура като наш пациент.

За тази цел трябва да представите документ за самоличност.
Болница за женско здраве „Надежда“ и МЦ „Надежда Репродуктив – София“ са регистрирани като администратор на лични данни по Закон за защита на личните данни.

След регистрацията ще Ви бъде предоставена карта за преглед с Вашите имена и номер, под който фигурирате в графика на съответния специалист, за който имате час.
От Регистратура ще Ви насочат към лекарския кабинет, в който ще се проведе прегледа.

Консултативните кабинети са разположени на партерен етаж на Болницата, освен кабинетите в Клиниката по медицинска онкология. Тя разполага с локална регистратура, която се намира на етаж 4. Достъпът до етажа е свободен за пациенти.

За Вашето първо посещение при нас е необходимо да носите цялата налична медицинска документация от проведено до сега лечение – епикризи, резултати от прегледи, изследвания и др.

Репродуктивна медицина:
Ако Вашият преглед е първичен в направление „Репродуктивна медицина“, Ви препоръчваме да бъдете заедно с Вашия партньор на първата среща с лекаря, за който имате записан час.
След регистрация ще получите пациентски номер, с който може да записвате часове при следващи посещения.
Необходимо е да попълните и въпросник за първичния преглед в МЦ“Надежда Репродуктив – София“, която ще намерите в секция on line услуги на нашия сайт.

Код за оn line достъп до резултати:
След направени лабораторни изследвания, имате възможност да получите код за on line достъп до резултати от клинична лаборатория (всички изследвания), както и от микробиологична лаборатория (влагалищен секрет и микробиологична биопсия), след предварително заплащане стойността на изследването.

За допълнителни въпроси, оставаме изцяло на Ваше разположение.
Сектор „Информация“ и Регистратура ще Ви съдействат с информация във всеки момент от престоя Ви при нас.

Разпечатайте тази страница
Споделете тази страница:

Още полезна информация

Административно обслужване
Административното обслужване на пациенти в МБАЛ "Надежда" е организирано в няколко основни сектора, разположени в Централното фоайе.

Вижте повече »

Виртуална разходка
Добре дошли в Болница за женско здраве „Надежда“. Тук може да намерите информация за разположението на отделните кабинети и отделения.

Вижте повече »